5 lucruri care pot afecta acuratetea testului de fertilitate de unica folosinta

Testele de fertilitate pe baza de urina au o eficacitate destul de mare, insa, nu dau rezultatele asteptate, de fiecare data. Iti prezentam mai jos o lista cu 5 lucruri care pot afecta acuratetea testului de unica folosinta, pe baza de urina.

  1. Proba de urina este prea concentrata sau insuficient de concentrata. Daca se ia o proba din prima urina de dimineata, aceasta poate fi prea concentrata, facand, astfel, cantitatile mici de LH, care apar in mod natural in organism, sa arate un rezultat pozitiv fals (arata ca sunteti la ovulatie, dar de fapt sa nu fiti). In schimb, daca ati consumat multe lichide, urina este prea diluata, atunci testul poate da un rezultat fals negativ (sa fiti la ovulatie dar testul sa spuna contrariul).
  2. Testarea s-a facut dupa valul de crestere a LH-ului. Acest lucru se poate intampla atunci cand ciclul tau este neregulat, sau scurt (mai putin de 26 de zile), si ai inceput testarea prea tarziu, sau ai avut un ciclu lung si ai oprit testarea prea devreme. Pentru femeile care nu isi cunosc lungimea ciclului, de obicei, este recomandat inceperea testarii in ziua a 10-a, continuand testarea timp de 10 zile in continuu, pana la detectarea LH-ului. Acest lucru implica cumpararea a mai multor teste de unica folosinta.
  3. Ovulatia nu a avut loc. Femeile nu elibereaza intotdeauna ovul in fiecare ciclu menstrual si, prin urmare, in aceasta situatii testul nu va detecta un val crescut de LH.
  4. Sensibilitatea testului. Cele mai multe teste de ovulatie pe baza de urina sunt sensibile la caldura extrema sau frig si trebuie pastrate la temperaturi confortabile. De asemenea, ele nu pot functiona, daca termenul de valabilitate a fost depasit.
  5. Medicamentele pentru fertilitate pot interfera cu rezultatele testului LH.

 

Daca esti in cautarea unei variante mai sigure, mult mai ieftina si eficienta, atunci trebuie sa incerci Ovatel. Singurul test de fertilitate care foloseste saliva si poate fi folosit de un numar infinit de ori. De ce sa arunci banii pe teste de unica folosinta, care pot da gres? Incearca acum testul de ovulatie Ovatel! Ieftin, simplu, eficient!

Comments are closed.

Usor de folositUsor de folosit

Testul de ovulatie cu saliva OvaTel a fost complet reconceput pentru a fi mai usor de folosit ca oricand! Aplici saliva, lasi sa se usuce si interpretezi rezultatul.

Atestat medicalAtestat medical

Testul de fertilitate OvaTel se bazeaza pe cercetari medicale asupra estrogenului din timpul ovulatiei.

Numar nelimitat de utilizariNumar nelimitat de utilizari

Acest mini-microscop de fertilitate are un NUMAR NELIMITAT de utilizari si este cel mai accesibil test de ovulatie de pe piata, la ora actuala.

Transport gratuitTransport gratuit

Pentru fiecare comanda beneficiezi de transport GRATUIT si livrare rapida oriunde in Romania.