Ce este OvaTel

OvaTel este un test de fertilitate cu saliva care te ajuta sa determini cand te apropii de perioada de ovulatie. Acest monitor de fertilitate utilizeaza saliva in locul urinei pentru a determina cand te aproprii de perioada de ovulatie. Mini-microscopul cauta structuri de cristalizare in saliva uscata care apar in perioada cand o femeie ovuleaza.


De ce OvaTel?
Acest test de fertilitate este cel mai calitativ test de ovulatie de pe piata, la ora actuala.Este 100% natural si sigur cu o acuratete de 95% pentru determinarea perioadei fertile.

Reutilizabil- Il achizitionati o singura data si il puteti folosi o viata
– Nu are baterii de inlocuit – Vreodata!
– Lentila de calitate permite interpretarea rezultatului foarte usor
100 % natural si ofera o acuratete de 95%
– Discret si Convenabil
– Include un manual ilustrat Clar si Usor de citit/inteles
– Confectionat din materiale ecologice
Aprobat Medical
– Poate fi folosit cu PF (Planificare Familiala), care este aprobata de toate religiile importante

Designul OvaTel
Designul lui OvaTel este elegant si compact. Sunt incluse carcasa, baza, lentilele si aplicatorul de saliva. Lentilele si aplicatorul de saliva se potrivesc perfect in baza, iar carcasa este pur si simplu atasata in locasul sau. Aceasta permite lui OvaTel sa fie purtat discret in geanta dvs. pentru a-l folosi oriunde si in orice moment. OvaTel este durabil si nu contine componente electronice care se pot sparge cand este scapat accidental in apa sau pe podea. Nu are baterii de schimbat sau nu necesita cumpararea betisoarelor de inmuiat, deci nu veti mai cheltui in continuu cu fiecare ciclu pana cand ramaneti insarcinata. MTestl functioneaza simplu vizualizand prin lentile intr-o sursa de lumina, cum ar fi o fereastra sau o lampa.

Stiinta din spatele Ovatel

OvaTel functioneaza ca oricare alt microscop, dar este mai mic. Mostra dvs. este marita de catre lentile pentru ca dvs. sa vedeti modelul dvs. de fertilitate de tip feriga. Acest monitor utilizeaza saliva pentru a testa fertilitatea.

Estrogenul din corpul unei femei cauzeaza o reactie care face saliva sa se cristalizeze atunci cand nivelurile urca. Punand o mostra in microscop si permitand aerului sa o usuce, permite femeii sa vada daca intra in perioada sa fertila. Monitorul dvs. de fertilitate OvaTel functioneaza cu lentile care maresc de pana la 54 de ori si care va permit sa vedeti clar aceste cristale.

Pur si simplu puneti o mostra pe lentile, asteptati pana aceasta se usuca complet, apoi priviti prin lentile intr-o sursa de lumina. Veti putea sa vedeti daca aveti orice imagine de tip feriga, deci sa puteti sa va determinati fertilitatea – simplu si eficient!

Comanda chiar acum testul de fertilitate cu saliva Ovatel!

Usor de folositUsor de folosit

Testul de ovulatie cu saliva OvaTel a fost complet reconceput pentru a fi mai usor de folosit ca oricand! Aplici saliva, lasi sa se usuce si interpretezi rezultatul.

Atestat medicalAtestat medical

Testul de fertilitate OvaTel se bazeaza pe cercetari medicale asupra estrogenului din timpul ovulatiei.

Numar nelimitat de utilizariNumar nelimitat de utilizari

Acest mini-microscop de fertilitate are un NUMAR NELIMITAT de utilizari si este cel mai accesibil test de ovulatie de pe piata, la ora actuala.

Transport gratuitTransport gratuit

Pentru fiecare comanda beneficiezi de transport GRATUIT si livrare rapida oriunde in Romania.