Dovezi Stiintifice

Desi testul OvaTel este suficient de mic pentru a va incapea in poseta, in spatele functionarii sale se afla studii medicale si dovezi stiintifice analizate pe parcurul mai multor ani. Ovatel este un mini-microscop care nu necesita o sursa de alimentare suplimentara. Lentila utilizata este de cea mai buna calitate si mareste imaginea pana la 54 ori, fara sa fie necesara o sursa suplimentara de lumina, astfel imaginea tip feriga si modelul de cristalizare se pot observa cu usurinta.

Amplificarea lui Ovatel
OvaTel are o modalitate de lucru sofisticata ca si a oricarui alt dispozitiv de marire. Lentilele pe care puneti mostra sunt totodata si portiunea de marire a mini-microscopului. Pur si simplu apropiati lentilele sau le departati pentru ca ochiul dvs sa focalizeze. Daca nu vedeti nimic pe mini-microscopul, va trebui sa aplicati o mostra mai mare de saliva. Estrogenul se afla in permanenta in corpul dvs, deci o cantitate mica de cristale se vor afla in saliva dvs. Pe masura ce estrogenul creste in perioada dvs. fertila, veti vedea din ce in ce mai multe cristale in mostra dvs. Chiar inainte de ovulatie, cristalele se vor uni pentru a forma ceva asemanator unei frunze de feriga. Aceasta structura semnifica faptul ca ovulatia se va instala in 24-48 de ore.

De ce doar Estrogenul?
Desi sunt multi hormoni care determina ciclul unei femei, estrogenul este ingredientul cheie pe care il cautam. Estrogenul se gaseste in corp la nivel ridicat doar odata intr-un ciclu – faza foliculara.

Estrogenul este utilizat pentru determinarea fertilitatii utilizand testul Ovatel pentru ca doar un ovul maturizat poate fi detectat in saliva. Odata ce perioada dvs a inceput, ovarele vor incepe sa produca un ovul. Multi foliculi vor incepe sa creasca, doar 1-2 se vor maturiza intr-un ciclu. Foliculii produc estrogen ceea ce-i face sa creasca mai mari. Cu cat se maresc mai mult, cu atat mai mult estrogen vor produce. Acesta este un ciclu care se petrece pana de foliculul este suficient de mare sa produca un ovul matur.
Toti ceilalti hormoni forteaza foliculii sa creasca sau sunt eliberati dupa ovulatie din ovarul care a ovulat. Acesti hormoni nu vor prezice daca ovulatia se va putea petrece; mai degraba ei confirma ca s-a petrecut dupa ce faptul este consumat.

Ovatel utilizeaza calitatea estrogenului de a prezice pentru a putea programa penetrarea si a ramane insarcinata. Veti putea determina si daca nivelurile de estrogen nu sunt normale.

Cercetari Medicale
Cercetatorii au examinat fenomenul “Imaginii Tip Feriga” inca din 1945, cand Papanicolau a observat formatiuni cristalizate microscopice in fluidul cervical (mucusul cercival). Cercetatorii care i-au urmat au studiat imaginea tip feriga a altor fluide ale corpului, inclusiv saliva.

In 1969, Dr. Biel Cassals, un ginecolog spaniol, a studiat cristalizarea salivei. Prezentarea lui in cadrul Cosiliului Medical Barcelona cu privire la relatia dintre schimbarile hormonale din timpul unui ciclu menstrual al unei femei si cristalizarea salivei, indicand ca imaginea tip feriga din saliva este practic identica ca aspect cu efectul de arbore al fluidului cervical.

In 1971 cand acesta a dezvoltat un microscop in vederea testarii imaginii tip feriga in saliva. Experimentele sale clinice au implicat timp de 10 luni un grup de 1,000 de femei. Aceste femei utilizau testul cu saliva ca o metoda de a se asigura cand sunt fertile. Conform lui Biel Cassals, succesul acestei metode a fost de aproximativ 96.2%. Un studiu efectuat in 1991 (M. Guida) la Institutul de Ginecologie si Clinica de Obstetrica din Napoli, Italia, a obtinut un rezultat pozitiv in 92% din cazurile studiate, potrivind modelul tip feriga salivar cu perioadele fertile preovulatorie si ovulatorie.

Un studiu ulterior efectuat in 1992 in Milano, Italia (M. Barbato, A. Pandolfi) si Napoli, Italia (M. Guida) au examinat eficienta utilizarii modelul tip feriga salivar ca un test de diagnostic pentru ajutarea planificarii naturale a familiei. Acest studiu a utilizat microscopul de buzunar PG/53. Au concluzionat ca exista o corelatie directa intre modelul tip feriga salivar si perioada fertila. Concluzia lor a afimat clar ca “Modelul Tip Feriga Salivar” poate fi utilizat ca un nou paramentru pentru a ajuta femeile sa detecteze perioada fertila in combinatie cu alte metode simpto-termale ale detectarii ovulatiei.

Evenimentul imagine de tip feriga a inceput in medie cu 7* zile inante de prima zi a cresterii temperaturii bazale a corpului. In general, modelul tip feriga salivar a fost vazut aparand cu 1 sau 2 zile inainte de debutul fluidului cervical umed. In 1992 un studiu implicand 300 de femei de la si in programul FIV ( fertilizare in vitro) a fost creat la al doilea Departament de Ginecologie si Obstetrica Brno, Cehia. Pacientele erau instruite sa utilizeze un microscop de mana pentru a observa modelul tip feriga salivar. La toate pacientele, ciclul a fost stimulat prin clomifen citrat /CC/ Gravosan Spofa / si hMG / Pergonal Serono /. Cresterea foliculara era monitorizata cu un 7 MHz US sunet vaginal /kretz/. Serumul 17 beta estradiol si nivelurile HL erau evaluate zilnic prin metode radioimunologica. Temperatura bazala era de asemenea inregistrata zilnic.

Acest studiu a gasit o corelare clara intre activitatea estrogenului si cristalizarea salivei, intre curba LH si cristalizarea salivei si intre cresterea foliculara si cristalizarea salivei. Studiul a clasificat fiabilitatea sa ca “nivel foarte ridicat” si a sustinut ca prin combinarea metodei metoda simpto-termale cu metoda microscopului a dus la o rată de fiabilitate de 99%. Suntem foarte de acord cu acesti cercetatori care au demonstrat valoarea imaginii tip feriga ca modalitate de a ajuta prezicerea ovlulatiei.

Usor de folositUsor de folosit

Testul de ovulatie cu saliva OvaTel a fost complet reconceput pentru a fi mai usor de folosit ca oricand! Aplici saliva, lasi sa se usuce si interpretezi rezultatul.

Atestat medicalAtestat medical

Testul de fertilitate OvaTel se bazeaza pe cercetari medicale asupra estrogenului din timpul ovulatiei.

Numar nelimitat de utilizariNumar nelimitat de utilizari

Acest mini-microscop de fertilitate are un NUMAR NELIMITAT de utilizari si este cel mai accesibil test de ovulatie de pe piata, la ora actuala.

Transport gratuitTransport gratuit

Pentru fiecare comanda beneficiezi de transport GRATUIT si livrare rapida oriunde in Romania.