Termeni si conditii

Site-ul www.ovatel.ro este propietatea Medfarm Trading Srl in colaborare cu Fertility Tech Inc, Las Vegas.

Site-ul nu ofera sfaturi medicale. Pentru probleme medicale va rugam sa apleati medicul Dvs.

Testele de ovulatie ovatel provin din SUA si sunt importate exclusiv de catre compania noastra.De asemnea sunt aporbate medical de catre FDA SUA incepand cu data de 17 februarie 2003, cu numar de inregistrare 3004422844

Produsul este un dispozitiv care se bazeaza pe studii medicale si in cazul unei folosiri corec te are o acuratete de 98% . Dispozitivul nu trateaza afectiuni si nici nu depisteaza eventualele probleme medicale.

Cum comand?

Poti plasa o comanda folosind formularul de comanda aflat pe pagina produs. De asemenea poti plasa comenzi telefonice de luni pana vineri in intervalul orar 10-18.

Contractul de vanzare cumparare la distanta se considera incheiat la momentul confirmarii inregistrarii comenzii in sistemul nostru, prin email/ telefon

Livrarea & Plata

Produsele comercializate de catre noi se livreaza in termen de 1-2 zile de la confirmarea comenzii. Livrarea se face GRATUIT printr-un serviciu de curierat

Momentan plata se plata se face doar ramburs (in momentul primirii coletului).

Garantie & Returnare

Produsul nu are termen de valabilitate. Acesta este un dispozitiv care poate avea un numar nelimitat de utilizari. In cazul in care produsul prezinta defecte din vina producatorului acesta se inlocuieste fara taxe suplimentare.

Produsul nu se schimba in urmatoarele cazuri:

–  Nu s-au respectat recomandarile de utilizare si pastrare

–  S-a folosit intr-un alt scop decat cel destinat

–  A fost introdus in apa

Lansarea unei comenzi pe www.ovatel.ro  presupune acceptarea, fara obiectiuni, a termenilor si conditiilor de mai sus, acestea fiind echivalente cu un contract valabil incheiat.

Rezolutiunea contractului de vanzare cumparare la distanta de catre consumatori:

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

In cazul renuntarii la cumparare in conditiile paragrafului precedent, consumatorul este obligat sa returneze produsele in termen de 3zile de la data notificarea privind renuntarea la cumparare. Cheltuielile directe de returnare sunt in sarcina consumatorului in acest caz.

In cazul in care vrei sa returnezi un produs si se incadreaza in termenii mentionati mai sus, te rugam sa ne trimiti un mail pe adresa contact@ovatel.ro pentru a primii toate detaliile returului.

Orice reclamtie sau solicitare o puteti face in scris la:

Adresa : Strada Zefirului nr. 2, Bucuresti

Tel: 0721.948.945

Email: contact@ovatel.ro

Medfarm-Trading duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Medfarm-Trading se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse . Medfarm-Trading nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S C MEDFARM TRADING are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este de a opera si livra comenzile si ofertele solicitate de dumneavoastra . Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia datelor prelucrate pentru facturare.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la societatea noastra. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.